Около 24 л/кв. м дъжд падна за по-малко от час в

...
Около 24 л/кв. м дъжд падна за по-малко от час в
Коментари Харесай

Невиждано наводнение в Русе, коли останаха под водата

 Около 24 л/кв. м дъжд падна за по-малко от час в късния следобяд в Русе. Поройният дъжд наводни улици и булеварди, които се трансфораха в реки.

На доста места закъсаха коли, чиито водачи се пробваха да преминат, само че се оказаха във воден капан. Шахтите избиха и се трансфораха в гейзери. Спря и градският превоз, а пасажерите останаха блокирани.

Огромни тапи се образуваха по множеството от улиците и булевардите, тъй като наводнението стана в пиков час, когато хората се прибираха от работа. Традиционно най-неприятна бе обстановката по бул. " Липник ", където " избиха " гейзери. Получени са голям брой сигнали за наводнени избени пространства в жилищни блокове. 

Екипи на Пътна помощ и полицията оказват помощ на закъсалите водачи. На място в сериозните сектори са изпратени групи да почистят и отворят шахтите, с цел да може водата да се оттече по-бързо след спрелия дъжд. 

На един от основните булеварди в града, който се трансформира в река, русенец си направи смешка и се пусна с кану по водата. Клипът бе оповестен в обществените мрежи и се трансформира в същински шлагер. Появиха се и доста фотоси на закъсали във водата коли. Не липсваха и сериозни мнения към локалната администрация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР